Cu cuţitul la os

Pensionarii nu mai au încredere că nu vor avea probleme cu pensiile, iar asta se vede în numărul mare care apelează la Casele de Ajutor Reciproc. Numai în localitatea Vama sunt 600 de membri, iar cei care au făcut împrumuturi în luna ianuarie au ajuns la suma totală de 600 de milioane de lei vechi.


Pensionarii membri ai CAR Vama susţin că nu au încredere că actualul Guvern îşi va onora promisiunile legate de pensii, motiv pentru care preferă să-şi facă rezerve de bani împrumutaţi de la Casa de Ajutor Reciproc. Înainte de schimbarea Guvernului, numărul împrumuturilor era în limite normale, în vreme ce în luna ianuarie s-a constatat o creştere cu 30 de procente a solicitărilor de împrumut prin CAR. Suma totală a banilor împrumutaţi luna trecută la Vama ajunge până la 600 de milioane de lei vechi. Pensionarii apelează la CAR-uri pentru că li se asigură anumite facilităţi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

  • kiltek Acum 15 ani

    vai de mama lor de pensionari

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close