Gata cu firmele de apartament

A trecut vremea firmelor de aprtament care lucreaza superficial si care fac proiecte de mantuiala. Presedintele Consiliului Judtean, Gheorghe Flutur a anuntat ca va avea joi o intalnire cu IMM –urile din Suceava pentru a discuta calitatea proiectelor pe axa trei si patru din Programul Operational Regional intrucat 11 din cele 33 de proiecte depuse au fost respinse. Flutur spune ca acest lucru s-a intamplat tocmai din vina acestor firme de apartament.


Gheorghe Flutur a declarat ca pe Regiunea de Nord Est sunt 144 de proiecte iar Suceava a depus 33 dintre care doar 22 au fost admise. Consiliul Judetean va face o analiza asupra celor 11 proiecte respinse intrucat se presupune ca acestea au fost intocmite superficial de firmele de apartament. Gheorghe Flutua precizat ca avenit vremea ca piata firmelor de consultanta sa intre in concurenta pentru a creste calitatea serviciilor furnizate.

Pentru o dezvoltare durabila este important ca judetul Suceava sa obtina aprobare pentru cat mai multe proiecte. Rata de admitere este in acest moment de 60 la suta insa cu cat este mai mare cu atat mai bine.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close