Demersuri pentru DN 17

O veste buna pentru soferi vine de la administratia judeteana. Craterele de pe DN 17 intre Gura Humorului si Campulung Moldovenesc ar putea fi reparate imediat ce vine primavara.

Si asta pentru ca presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur a anuntat ca a vorbit deja cu reprezentantii Companiei Nationale de Drumuri, Regionala Iasi pentru a interveni pe aceasta portiune de drum. Flutur a mentionat ca a facut acest demers pentru ca in ultima vreme a primit foarte multe reclamatii de de la soferi care se plang ca-si distrug masinile datorita starii foarte proaste a DN 17. Cele mai afectate zone sunt cele din preajam podurilor de la Frasin, Molid si Vama dar si cele din apropierea trecerilor la nivel cu calea ferata.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close