S-a furat un Panda!

Nu stim in alte judete cum este, insa in ceea ce ne priveste propriul judet se pot spune multe si diverse. Acest lucru l-a aflat si o tanara de 32 de ani din Targu Neamt care a lansat falticenenilor mai mult decat o invitatie la furt. Si pentru ca, asa cum ne spun bunicii, nu-I frumos sa refuzi, iar bucovinenii sunt bine crescuti, cineva a acceptat invitatia tinerei.


Tanara din Targu Neamt a ajuns in judetul nostru in interes de serviciu iar una dintre opriri a fost la Falticeni. Aici, a intrat intr-un magazin pentru a incasa bani si comenzi, lasand masina de serviciu, un Fiat Panda, neasigurata si cu cheile in contact. La asa invitatie, asa raspuns. In scurt timp tanara si-a vazut masina pornind in directia orasului Dolhasca astfel ca nu i-a ramas decat sa declare furtul la Politie. Cercetarile pentru identificarea autorului furtului si recuperarea Pandei buclucase vor continua insa politistii recomandă cetăţenilor să îşi asigure bunurile şi autoturismele în orice condiţii şi pentru orice perioadă de timp, pentru a preveni astfel riscul de a deveni victime.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close