Caiet cu vorbe goale

Liberalul Brandusel Nichitean il ameninta pe primarul Sucevei, democrat liberalul Ion Lungu ca o sa-i monitorizeze atent promisiunile catre catateni. Nichitean a declarat ca incepand din aceasta saptamana va face o condica in care va scrie toate promisiunile nerespectate ale edilului.


Brandusel Nichitean a dat exemplu marea promisiune a primarului cum ca in maxim un an de zile locuitorii din cartierul sucevean Burdujeni nu se vor mai afunda in noroi pe strazi, ci totul va fi asfaltat si pavat. Liberalul vrea chiar sa faca un caiet cu vorbe goale ale primarului pe care sa-l faca public in preajma alegerilor locale din anul 2012 in campania electorala.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close