Scumpirile continuă

O altă companie anunţă scumpiri care vor subţia şi buzunarele sucevenilor. Atât E-On Gaz cât şi E-on Electrica anunţă scumpiri ale gazelor naturale şi, respectiv, ale curentului electric. Chiar dacă majorarea nu este sigură, direcţia spre care se îndreaptă economia face ca E-On să anunţe data de 1 aprilie ca probabilă pentru aceste majorări.


Preţul gazelor naturale destinate consumului populaţiei s-ar putea să crească la 1 aprilie, iar pe tot parcursul anului este puţin probabil ca preţul să mai scadă. Chiar dacă preţul barilului de petrol a scăzut, acest efect a fost anulat de deprecierea leului faţă de dolar. Conform directorului E-On pe partea de distribuţie a gazelor, compania a avut pierderi de 60 milioane lei în 2008 pentru că Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei nu a recunoscut costurile de achiziţie a gazelor din import. Preţul gazelor naturale a crescut anul trecut de două ori, respectiv cu 8,5% la 2 februarie şi cu 12,5% la 1 iulie
Şi preţul electricităţii va creşte, probabil tot din această primăvară. Preţul electricităţii a mai crescut cu 5,3% în luna iulie a anului trecut, precedată de o majorare de 3,95 de procente în luna aprilie a anului 2007.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close