Rezultate preliminare

În urma anchetei efectuată de comisia constituită pentru cercetarea cauzelor incendiului de la Bazarul din Suceava în noaptea de 13 ianuarie, există 3 piste probabile care pot duce la motivul real.

Potrivit evaluării informaţiilor existente şi a dovezilor de la faţa locului, cea mai mică probabilitate o are posibilitatea ca incendiul să fi izbucnit în urma unui scurtcircuit electric. O acţiune intenţionată are probabilitate mică, iar în urma cercetărilor se pare că cea mai mare probabilitate a izbucnirii incendiului este din cauza unei surse de aprindere de natură termică. În raport se arată că incendiul a izbucnit în zona standurilor care cuprind focarul iniţial, de la 1138 la 1140, 1167, 1168, 1037, 1174 şi 1101. Urmează ca Poliţia să efectueze expertizele tehnico-ştiinţifice, dispuse în condiţiile legii.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close