De acum începe greul


Echipa locală de volei, CSMU Suceava, a rămas în lupta pentru promovarea pe prima scenă câştigând ambele meciuri disputate în compania celor de la CSM Târgovişte. Elevii lui Victor Pancu au avut nevoie doar de şase seturi pentru a tranşa definitiv soarta calificării.

Voleibaliştii suceveni au câştigat cu scorul de 3-0 primul meci din play-off. În ciuda victoriei categorice, elevii lui Victor Pancu au întâmpinat serioase probleme în faţa formaţiei CSM Târgovişte, pe care au tratat-o cu superficialitate. Oaspeţii au început neaşteptat de bine întâlnirea profitând din plin de relaxarea sucevenilor. În cele din urmă, CSMU LPS Suceava avea să îşi adjudece victoria cu scorul de 3-0. Meciul retur s-a jucat tot la Suceava, duminică, de la ora 11. Şi de data aceasta, elevii lui Victor Pancu au avut nevoie doar de trei seturi pentru a tranşa definitiv soarta calificării, seturi câştigate la 9, 18 şi 16. Greul de-abia acum începe pentru suceveni, care vor întâlni în faza următoare formaţia CSM Bucureşti, echipă întărită puternic în această iarna. În următoarea etapă din play-off, CSMU Suceava va înfrunta, în sistemul “cel mai bun din 3 jocuri”, formaţia CSM Bucureşti, datele de disputare a partidelor fiind 28 februarie, 14 şi 21 martie.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close