Probleme cu amicalele

Dacă la capitolul rezistenţă fizică jucătorii Cetăţii se prezintă bine în cantonamentul de la Poiana Negri, antrenorii grupării sucevene întampină unele probleme în ceea ce priveşte găsirea unor adversari pentru meciurile amicale. Astfel, după ce au ratat o partidă de verificare cu Universitatea Cluj, “galben-albaştrii nu vor mai juca nici cu Dorna Vatra Dornei.


Cetatea urma să întâlnească miercuri la Vatra Dornei, echipa locală pregătită de fostul jucător al Forestei, Mihăiţă Szekely. Dornenii au anunţat, însă, în ultimul moment, că nu vor mai disputa jocul din cauza problemelor de efectiv cu care se confruntă. În aceste condiţii, conducătorii Cetătii au apelat la divizionara a treia, Rapid CFR, pentru perfectarea unui nou amical. Cetatea a mai întâlnit Rapid CFR pe 22 ianuarie, atunci meciul încheindu-se nedecis, scor 0-0. În afară de partida cu ceferiştii, elevii lui Ovidiu Murariu au mai disputat patru meciuri de verificare, în care au bifat două înfrângeri şi două victorii.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close