Două victorii în Harghita

Universitatea Suceava a încheiat en-fanfare seria meciurilor de verificare susţinute în această iarnă. Handbaliştii suceveni au reuşit două victorii în faţa ocupantei locului 6 în Liga Naţională, HC Odorhei.

Primul meci disputat miercuri de la ora 18:00 la Odorheiu Secuiesc, a fost dominat categoric de handbaliştii suceveni care şi-au asigurat la pauză un avantaj de 4 goluri. “Studenţii” au început în forţă repriza secundă, mărindu-şi avantajul la 10 goluri. În cele din urmă, după 60 de minute, Universitatea a câştigat partida cu scorul de 35 – 27. Handbaliştii suceveni au reuşit să îşi adjudece victoria şi în a doua întâlnire cu HC Odorhei. Deşi gazdele au fost în majoritatea timpului la cârma jocului, sucevenii au revenit pe finalul reprizei a doua, reuşind să câştige partida cu scorul de 32-30.

Adversara Universităţii din prima etapă a returului, Dinamo Bucureşti a disputat la rândul ei două meciuri de verificare în compania echipei HCM Constanţa. Dinamoviştii au pierdut ambele partide la o diferenţă de 9, respectiv 7 goluri.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close