Lobby pentru handbal

Echipele locale de fotbal şi de handbal vor fi sprinijite în continuare de administraţia locală. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a declarat că se va întâlni săptămâna viitoare cu ceilalţi finanţatori ai Universităţii pentru a discuta strategia clubului în Challenge Cup.


Edilul municipiului Suceava a anunţat că la această întâlnire vor participa şeful Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, precum şi preşedintele secţiei de handbal a clubului Universitatea, Viorel Nuţu.

Ion Lungu a vorbit şi despre situaţia echipei de fotbal, anunţând că oficialii din Areni nu vor mai beneficia de un buget la fel de mare ca in anii anteriori.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close