Sporurile rămân

Criza financiară şi cea economică dar şi banii puţini din visteria bugetului de stat nu-i determină pe şefii instituţiilor sucevene să taie sporurile salariale angajaţilor. Nici Prefectura, Consiliul Judeţean sau Primăria Municipiului Suceava nu reduc sporurile personalului.La Primăria Suceava cel puţin în acest an salariile nu vor fi mai mici din cauza tăierii sporurilor salariale iar situaţia va fi ca şi până acum. Administraţia judeţeana îşi asigură la rândul ei angajaţii că nu va tăia nici un spor prevăzut în codul muncii, plata orelor suplimentare sau procent din salariu pentru persoanele care lucrează pe timp de noapte.
Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Oana Piteş a declarat că cel puţin până în luna iunie a acestui an angajaţii institutiei vor primi sporul de antena care reprezinta 10 % din salariu dar şi indemnizaţia specifică Ministerului Administratiei şi Internelor. Nici sporul de vechime, care este cotat individual, nu va dispărea din fluturaşii angajaţilor Prefecturii Suceava.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close