Fotbal la Mall

Iulius Mall Suceava devine din ce în ce mai mult un loc de distracţie pentru întreaga familie. Începând de joi, terenul sintetic de la etajul l îşi aşteaptă împătimiţii de fotbal.

Realizat la cele mai înalte standarde, terenul de fotbal Quartz are o suprafaţă de 1075 de metri pătraţi, este dotat cu gazon sintetic, nocturnă, vestiare şi duşuri.
Zilnic, între orele 10 şi 23, cei care doresc să joace fotbal la Mall, pot face acest lucru contra sumei de 120 de lei/oră în timpul zilei şi 140 de lei/h la nocturnă, în vreme ce studenţii beneficiază de o reducere de 20 %.
Toţi sucevenii care doresc sa joace fotbal pe terenul de la etajul IuliusMall Suceava, pot face rezervări prin telefon, sau direct la cafeneaua Quartz de la etaj.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close