Salarii decente

Preşedinţii de asociaţii de proprietari nu trebuie să aibă salarii mai mari decât un şef de serviciu din primărie şi nicidecum cât un viceprimar sau chiar primar. Recomandarea aparţine edilului-şef Ion Lungu, care îi sfătuieşte pe suceveni să îşi facă timp să participe la şedinţele asociaţiilor pentru a nu se lăsa înşelaţi.Primarul Ion Lungu a adăugat că prezenţa proprietarilor de apartamente la şedinţe este cu atât mai importantă cu cât în această perioadă încă se fac alegeri pentru administratori şi şefi de asociaţii, dar şi pentru că se iau hotărâri importante cu privire la anveloparea blocurilor de locuinţe.
În plus, primarul este nemulţumit că oamenii vin să reclame diverse lucruri legate de asociaţia de proprietari la primărie, în loc să se adreseze preşedintelui care îi reprezintă.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close