Fără contracte

În Bazarul din Suceava există 2200 de chioşcuri, dintre care 1400 nu au contract cu Primăria Suceava. Primarul Ion Lungu a declarat că nici nu se vor semna alte contracte până când Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nu va aviza schiţa cu noile amplasamente.


Primarul a mai adăugat că abia după ce se va rezolva problema amplasamentelor se vor putea semna alte contracte, însă, şi aceasta în anumite condiţii. Vor avea întâietate comercianţii din Suceava şi nimeni nu va deţine mai mult de un chioşc. Ion Lungu a ţinut să reamintească faptul că pentru municipalitate bazarul este o formă de protecţie socială, nicidecum un loc de a face afaceri.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close