Mai activi

Presedintele Curtii de Apel Suceava, Cezar Hîncu, a declarat ca, la nivelul Curtii de Apel Suceava, anul trecut, s-a înregistrat o crestere a volumului de activitate. Curtea de Apel Suceava cuprinde în circumscriptia sa doua tribunale si 10 judecatorii, respectiv Tribunalul Suceava, la care sunt arondate Judecatoriile Suceava, Falticeni, Radauti, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc si Vatra Dornei si Tribunalul Botosani, la care sunt arondate Judecatoriile Botosani, Darabani, Saveni si Dorohoi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close