Mandate europene

Cooperarea judiciara internationala, în materie penala, dintre instantele sucevene si cele europene este în crestere, numai anul trecut executîndu-se 52 de mandate de arestare. Maria Andries, vicepresedintele Curtii de Apel Suceava, a declarat acest lucru în cadrul unei conferinte de presa adaugând ca, în ciuda anumitor disfunctionalitati legislative care au fost înlaturate prin modificari ale legii, nu s-au întâmpinat greutati, instanta penala fiind deschisa la principiile pe care se bazeaza mandatul european.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close