Ţigări de contrabandă

Deşi poate se aştepta ca poliţia să nu o oprească în trafic pentru că e femeie, nu avut soarta de partea sa. După o perioadă de filaj care a avut drept scop combaterea traficului de ţigări de provenienţă ucraineană şi din duty-free, o constănţeancă din Medgidia a fost oprită marţi, pe Calea Cernăuţi, din Suceava. La percheziţionarea maşinii, s-au găsit nu mai puţin de 4800 de pachete de ţigări pentru care femeia nu a putut prezenta nici un act. Întreaga marfă a fost confiscată, iar femeia a fost amendată.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close