Are nevoie de fiecare

15 mii de euro, acesta este costul vieţi unui om. De această sumă are nevoie o familie din comuna suceveană Brodina pentru a-şi opera fetiţa de doar şase anişori. Andreea Pintescu are mai multe afecţiuni neuropsihice încă de la naştere, nu vorbeşte, nici nu se poate deplasa şi depinde în totalitate de sprijinul mamei pentru a supravieţii. În disperare de cauză, tatăl fetiţei face un apel la toţi cei care ar putea să-l ajute să strânga suma de 15 mii de euro, necesari pentru operaţia la o clinica din China pentru rcuperarea Andreei.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close