DRAGOBETE LA IULIUS MALL SUCEAVA

Sărbătoarea iubirii continuă la IuliusMall Suceava şi de Dragobete, cu multe surprize pentru toţi îndragostiţii: începând cu orele 18.00, va avea loc un concert incendiar cu Andreea Bălan, care va susţine şi un program special- figuri acrobatice spectaculoase, “prize” periculoase, lecţii de rock&roll, samba şi salsa, unde spectatorii au ocazia să înveţe să danseze. Invitat special este Bursucu’, simpaticul şi celebrul coregraf de la emisiunea “Dansez pentru tine”.
Pe îndrăgostiţii care doresc să aibă o amintire din această zi specială, îi invităm să se lase portretizaţi gratuit de către cei trei artişti plastici suceveni: Mihai Pânzaru PIM, Ovidiu Bortă şi Alexandru Chifan, între orele 18.00 şi 20.00.
De asemenea, ziua de Dragobete coincide cu lansarea oficială a Târgului meşterilor populari, ediţia de mărţişor, care se va desfăşura la parterul IuliusMall Suceava între 24 februarie şi 1 martie 2009. Această ediţie a Târgului de meşteşugari vă aşteaptă cu peste 40 de meşteri populari, artişti plastici şi studenţi cu mărţişoare şi multe cadouri de primăvară. Târgul va fi deschis zilnic de la ora 10.00 la ora 22.00.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close