Dă socoteală

Un botoşănean cercetat pentru trafic de fiinţe umane, contrabandă, viol şi spălare de bani va fi predat autorităţilor olandeze de către Curtea de Apel Suceava în baza unui mandat european de arestare emis de către procurorul Public de la Curtea Regională Amsterdam la data de 2 mai 2006. Dacă pedeapsa stabilită de instanţele olandeze va fi privativă de libertate, aceasta se va executa în România. Opt persoane au raportat că au fost obligate să se prostitueze, li s-au furat paşapoartele, au fost ameninţate, atacate şi sechestrate în apartamentele făptuitorilor. De asemenea, două persoane au reclamat că au fost violate de făptuitor. Grupul este suspectat de autorităţile olandeze şi de spălare de bani.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close