Vin reîmpăduririle

Dupa ce, ani la rind, pădurile au fost defrişate in neştire, autorităţile se gîndesc,în sfîrşit, şi la reîmpădurirea zonelor afectate de tăierile masive ale arborilor. Prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a anunţat că în perioada care urmează va pune în aplicare la nivel judeţean programul Guvernului Romîniei de reîmpădurire a terenurilor degradate.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

  • Paduraru de serviciu Acum 15 ani

    Saracii…. s-au gandit sa mai impadureasca pentru ca nu mai au ce taia. Acum trebuie sa mai astepte pana incepe defrisarea. Pana cresc arborii dl Flutur nu mai e, sa vedem daca lasa padurea urmasilor urmasilor sai ,

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close