Medicamente compensate din martie

Vesti bune pentru pensionari. In vremuri grele din punct de vedere financiar, Casa de Asigurari de Sanatate Suceava anunta ca incepand de luna viitoare pensionarii vor primi medicamente compensate 90 la suta. Potrivit unui comunicat transmis de CAS Suceava de aceasta reducere vor beneficia batranii cu venituri de pana la 600 de lei. Pe de alta parte astazi intr-o conferinta de presa senatorul PSD de Suceava, Gavril Marza spunea ca aceasta masura a fost adoptata doar pentru ca social democratii au ajuns la guvernare.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close