Recunoştinţa – floare rară

Deşi au apreciat că premierul Emil Boc a ales ca printre primele sale vizite oficiale să vină în judeţul Suceava, parlamentarii PSD Gavril Mîrza şi Cătălin Nechifor se aşteptau să primească măcar puţină recunoştinţă din partea primului-ministru. Cei doi au făcut această afirmaţie în contextul în care ieri (joi) s-au semnat nouă proiecte prin Program Operaţional Regional, dintre care toate au fost depuse în perioada în care liderul PSD, Gavril Mîrza, era preşedinte la Consiliul Judeţean Suceava.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close