“Amendate” cu martisoare

Soferitele din Suceava au fost sanctionate duminica, 1 martie, de politisti, dar nu cu amenzi sau cu avertismente, ci cu martisoare. Oprite in trafic, unele dintre ele s-au speriat, altele au fost placut surprinse de agentii de politie. Aceasta actiune s-a desfasurat in acest an in colaborare cu BCR si cu Inspectoratul Judetean de Politie si este o actiune cu traditie deja pentru inspectorat. In fiecare an, institutia ofera daruri de suflet femeilor la volan, ca simbol al venirii primaverii. Politistii spun ca vor fi mai indulgenti zilele acestea cu femeile, insa nu le vor permite sa incalce legea.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close