Pentru o primăvară liniştită

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Poliţie Rutieră, Serviciului de Investigare a Fraudelor, Departamentului Politiei Interventii Rapide, împreună cu comisari din cadrul Gărzii Financiare Suceava au desfăşurat, în noaptea de 1 martie, pe raza Municipiului Rădăuţi şi în localităţile limitrofe, o amplă acţiune de prevenire in cluburi si discoteci. În cadrul acţiunii, au fost amplasate si filtre pe toate căile de acces în municipiu, în vederea verificării tuturor autoturismelor. Au fost aplicate 41 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.180 lei.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close