Răsturnare suspectă

Cumul impresionant de forţe pentru nimic. Pompierii suceveni au fost anunţaţi despre faptul că pe DN29 A, în zona primăriei din Dumbrăveni, este o maşină răsturnată, existând pericolul de explozie. La faţa locului s-au deplasat o maşină de pompieri, un modul SMURD şi o autospecială de descarcerare, dar au constatat că au venit aproape degeaba. Preventiv, autoturismul răsturnat a fost stropit cu apă pentru a înlătura un eventual pericol de explozie. Cât despre motivul pentru care maşina se afla răsturnată în şanţ, acesta nu se cunoaşte. Şoferul BMW-ului nu se afla la locul accidentului, iar maşina nu mai avea numere de înmatriculare. Cercetările au scos la iveală ca maşina a fost înmatriculată provizoriu până pe 7 februarie 2009. Proprietarul urmează a fi identificat şi cercetat pentru punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi părăsirea locului accidentului. Acesta este aşteptat la Poliţie în cel mult 24 de ore de la înregistrarea evenimentului.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close