Harasim şi-a dat demisia

Comisarul-sef al Garzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, a solicitat luni schimbarea din functia de conducere. Acesta spune ca principiul rotirii functiilor în institutiile descentralizate este binevenit. In acest sens, Constantin Harasim a transmis, luni dimineata, o adresa catre Comisariatul General Bucuresti,in atentia comisarului general Silvian Ionescu, prin care solicita, la cererea sa, acordul de eliberare din functie si revenirea pe functia specifica postului de comisar.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close