Student pentru o zi

Începând de luni şi până pe 10 aprilie, elevii de clasa a XII-a din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ au şansa să experimenteze, pentru o zi, viaţa de student. Elevii care vor participa la concursul regional Student pentru o Zi, lansat de Universitatea suceveană, au şansa ca, din toamnă, să devină studenţi de drept ai instituţiei fără să mai treacă printr-un concurs de dosare. Acesta este premiul oferit celor mai buni elevi participanţi la concurs şi vine în completarea recompensei financiare.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close