Crin în campanie

După ce acum aproape două săptămâni actualul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a fost la Suceava, a venit şi rândul contracandidatului său, Crin Antonescu, să-şi atragă capital electoral în rândul delegaţiei sucevene. Ambii candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL la nivel naţional. În urma unui vot secret a 14 dintre cei 20 de delegaţi suceveni la Congresul Extraordinar al PNL din 20-21 martie, majoritatea a decis susţinerea faţă de candidatura lui Crin Antonescu. De asemenea, s-a stabilit în unanimitate susţinerea lui Relu Fenechiu pentru pozitia de vicepresedinte al PNL.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close