S-a ales constructorul

Societatea Comercială Construcţii Feroviare Grup COLAS Iaşi, a cîştigat licitaţia pentru modernizarea străzii Cernăuţi din Suceava, după ce a venit cu o ofertă de aproximativ 6 milioane 850 de mii de lei. Primarul Ion Lungu a declarat că termenul de finalizare a investiţiei este de 14 luni, iar în competiţie intraseră 11 firme, cu oferte cuprinse între 5,8 şi 11 milioane de lei. Potrivit contractului, SCCF Iaşi va proceda atît la asfaltarea drumului, cît şi la refacerea trotuarelor şi a sistemelor de apă şi canalizare. De asemenea, pe strada Cernăuţi urmează să fie executate lucrări de drenare pentru colectarea apei subterane. Obiectivul este foarte important pentru fluidizarea traficului, dar şi pentru cei care locuiesc acolo. Strada Cernăuţi, situată pe drumul european 85, este închisă din anii ’90, din cauză că se află într-o stare avansată de degradare.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close