Patinoar de role

Tinerii suceveni pasionaţi de mişcare nu au motiv de îngrijorare odată cu 10 martie când s-a închis patinoarul artificial. Pe timpul verii, suprafaţa care până nu demult era acoperită cu gheaţă va putea fi folosită pe post de pistă pentru role. Mai mult, intrarea se va face gratuit, iar primăria va sigura şi niste rampe pentru rolerii mai experimentaţi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comentarii

  • redactie Acum 15 ani

    Pe 10 martie s-a închis patinoarul. Nu e nevoie de facut lucrari acolo, decat sa aduca acele rampe si piste pentru role. Când se revine cu informatii despre acest subiect, fiţi sigur că aflaţi din cadrul ştirilor Intermedia, la TV sau pe site şi, cu siguranţă, veţi vedea şi imagini.

  • gabi Acum 15 ani

    se deschide pe 1 martie da….cand incep lucrarile?

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close