Paştele în Bucovina pe simeze

Cele mai reprezentative scene din timpul programului Paştele în Bucovina au fost urcate pe simezele Galeriei Bucovina de la parterul Consiliului Judeţean Suceava.

Au expus 14 fotografi, unii renumiţi în arta fotografică, alţii la început de drum, dar foarte talentaţi. Vernisajul expoziţiei s-a bucurat şi de prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene.
Expoziţia reuneşte fotoreportaj surprinse în timpul programului Paştele în Bucovina şi se află la prima ediţie.
Printre numele fotografilor care au expus se numără Victor T. Rusu, Corneliu Cîrdeiu, Oana Şlemco, Doru Halip, dar şi nume mai puţin cunoscute ale unor tineri artişti precum Iustin Buculei şi Emanuela Motrescu.
Printre oficialităţile care au participat de vernisajul expoziţiei se numără preşedibtele CJ Suceava, Gh Flutur, primarul Ion Lungu, deputatul Ioan Balan, dar şi personalităţi din lumea culturală suceveană.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close