Targ imobiliar la Suceava

Sucevenii care încă nu şi-au găsit locuinţa visată au şansa să o găsescă în Holul Casei de Cultură din Suceava. De ce tocmai acolo? Fiindcă la Casa de Cultură are loc prima ediţie a târgului imobiliar.

Pentru două zile, joi şi vineri, firme de construcţii, dar şi agenţii imobiliare stau la dispoziţia sucevenilor cu zeci de oferte.
Garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere în diverse zone ale oraşului, atît în clădiri noi cât şi în blocuri vechi toate acestea fac parte din oferta târgului imobiliar. Deşi nu toate firmele înscrise iniţial s-au prezentat cu oferte în cadrul târgului imobiliar, organizatorii speră totuşi să facă o tradiţie din acesta.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close