Aromele mediteraneene sunt inconfundabile, iar deserturile sunt întotdeauna bine venite, spre alintul papilelor gustative. Proaspăt revenită dintr-o vacanță în Grecia, Adina Țibu nu a venit cu mâna goală, ci a adus o rețetă autentică, elenă. Portokalopita este prăjitura cu aer de vacanță, propusă pentru astăzi. Rămâneți aproape, urmează rubrica ”Gătește și zîmbește!”
Authors
-
Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.
View all posts -
Adina Țibu a intrat în echipa noastră după principiul ”dragostea trece prin stomac” și aici a rămas. Jurnalist cu experiență în presa scrisă și radio a anilor 2000, Adina a făcut un salt către televiziune prin rubrica de reportaje culinare ”Gătește și Zâmbește!” De aici, până la a fi un membru cu locul său în echipă, n-a fost cale lungă. Câștigătoare a unui premiu național în Jurnalism Comunitar, Adina crede în valorile locale, iar corectitudinea în comunicare, pe înțelesul publicului, este regula ei de bază în transmiterea informațiilor.
View all posts