Dovadă de omenie și solidaritate. Bătrân luat din mizerie de autorități, la apelul unui vecin implicat

Un bătrân care locuia în condiții inimaginabile, într-o șandrama fără utilități din cartierul sucevean Ițcani, a fost salvat de către autorități la apelul unui vecin care și-a făcut griji după ce și-a dat seama că nu l-a mai văzut de ceva timp. Nu se știe de ce bărbatului i s-a degradat starea de sănătate și a ajuns să locuiască în mizerie, în condițiile în care are o pensie de 1900 de lei, după ce a lucrat o viață la cimitirul din cartier. De asta nu era nici în evidențele serviciului de asistență socială de la primărie. De altfel, dacă vecinul, care este consilierul local Cristian Timoficiuc, nu i-ar fi intrat în curte și în casă, nimeni n-ar fi aflat de starea bătrânului. Vă avertizez că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close