AUR propune mutarea banilor de la partidele politice La programe de sănătate

Președintele filialei județene AUR Suceava, deputatul Dorel Acatrinei, i-a cerut prim-ministrului României printr-o interpelare să răspundă când va fi inițiat un Program Național pentru reducerea prețului medicamentelor și la ce data vor avea acces facil pensionarii la analize gratuite utile și nu peste 3 luni cum se întâmplă astăzi? Interpelarea a fost făcută după ce, susține parlamentarul sucevean, jumătate din medicamentele aprobate în România s-ar fi scumpit cu 14% în luna august 2023. Din luna august până acum medicamentele s-ar mai fi scumpit cu 20%. AUR propune ca sumele necesare să provină din eliminarea finanțării partidelor politice parlamentare de la bugetul de stat și din eliminarea pensiilor speciale.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close