Incendiu la o casă din comuna Tarcău. Un bătrân a ajuns la spital

Un bătrân a ajuns la spital, după ce casa lui a fost cuprinsă de flăcări, cel mai probabil ca urmare a acțiunii unor persoane iresponsabile, după cum transmite ISU Neamț. Pompierii au fost anunțați despre producerea incendiului la casa situată în localitatea Straja, din comuna Tarcău. La locul indicat, au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Serviciilor Voluntare de Pompieri Tarcău și Bicaz, Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și Serviciului de Ambulanță Județean. La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o casă parter plus mansardă. Persoanele care se aflau în casă s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. În urma incendiului au ars construcția cu o suprafață de aproximativ 300 mp și bunurile din interiorul și exteriorul acesteia, o tonă de lemne de foc și 15 tone de plante furajere depozitate lângă casă. Un bărbat în vârstă de 70 de ani, care a necesitat îngrijiri medicale, a fost transportat la spital de către echipajul SAJ. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea unor persoane iresponsabile, au anunțat pompierii nemțeni.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close