Catedrală Mitropolitană a Ţării Moldovei, Mănăstirea Mirăuți, are stareț

Un moment cu adevărat deosebit s-a petrecut zilele trecute la reînființata Mănăstire Mirăuți din municipiul Suceava, unde a fost instalat noul stareț. În prima Catedrală Mitropolitană a Ţării Moldovei, sub ocrotirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, s-a aflat Preasfințitul Damaschin Dorneanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, care l-a instalat stareț pe arhim. Haralambie Țanef, duhovnicul Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Cătrinari, comuna Panaci.

Authors

 • Televiziunea Intermedia

  Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

 • Cătălina Biholar

  Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

 • Nicoleta Hagatis Acum 4 luni

  Să-i de-a Bunul Dumnezeu sănătate și lungime de zile să se poată ruga și pentru noi păcătoșii,.
  Vrednic este!

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close