Femeie cu doi copii, lovită pe zebră de un biciclist

Faptul că trecerile de pietoni nu mai sunt demult un spațiu 100% sigur pentru traversare se dovedește a fi real în fiecare zi. Un biciclist care circula între banda unu și banda doi pe Calea Unirii din municipiul Suceava a accidentat trei pietoni care se angajaseră în traversare pe trecere. În imaginile surprinse pe camera de supraveghere se vede cum o femeie însoțită de doi copii s-a asigurat și a pășit pe zebră abia după ce mașinile opriseră pentru prioritate față de pietoni. Doar că dintre benzi a răsărit un biciclist care cobora în viteză și i-a izbit pe toți trei din plin. Copiii s-au ridicat rapid, iar în ajutorul femeii a venit un tânăr care a traversat strada din sensul opus. Și din mașinile oprite la trecere a coborât un șofer pentru a oferi ajutor victimelor, timp în care biciclistul a fugit de la fața locului. La puțin timp, poliția a ajuns la Grupul Școlar pentru a investiga accidentul. Victimele au fost transportate la spital cu o ambulanță. Între timp, biciclistul a fost identificat.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close