Discuții la ministere și CNI pentru implementarea eficientă a proiectelor europene

Trei acte adiționale la contractele pentru implementarea proiectelor finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) au fost semnate de primarul Sucevei la București. În plus, au avut loc discuții cheie la Compania Națională de Investiții (CNI) privind implementarea proiectelor finanțate prin aceasta.

Două dintre actele adiționale vizează reabilitarea eficientă energetică a clădirilor rezidențiale, în timp ce al treilea se concentrează pe reabilitarea eficienței energetice a clădirilor publice.
Semnarea acestor documente marchează un angajament în plus al autorităților pentru îmbunătățirea sustenabilității și reducerea consumului de energie în infrastructura existentă. Pe lângă semnarea actelor adiționale, au avut loc discuții la Compania Națională de Investiții, privind implementarea proiectelor finanțate prin aceasta. În cadrul întâlnirii cu directorul general, Manuela Pătrășcoiu, au fost abordate mai multe aspecte legate de investițiile planificate, inclusiv proiectele referitoare la sala polivalentă de 5.000 de locuri, cele două creșe și baza sportivă tip 1. De asemenea, eu în lungul a purtat discuții la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, la Ministerul Finanțelor, Comisia de Împrumuturi și la Secretariatul de Stat pentru Culte.
Pentru implementarea eficientă a fundurilor europene și naționale destinate proiectelor de infrastructură. În plus, au fost abordate probleme legate de termoficare în cadrul discuțiilor purtate la Ministerul de Interne.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close