Percheziții în Suceava: droguri de risc, arestări și control judiciar

Operațiune antidrog desfășurată recent în Suceava, soldată cu arestări și alte măsuri coercitive pentru unele dintre persoanele implicate în traficul de droguri de risc. Poliția din Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, a efectuat percheziții la domiciliile celor bănuiți de trafic de droguri, soldate cu arestarea preventivă a doi dintre suspecți și plasarea sub control judiciar a altora.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu Procurorii D.I.C.O.T., Serviciul Teritorial Suceava,
au documentat activitatea infracțională a 5 persoane încarcerate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, anunță Poliția Județeană Suceava.
Din investigațiile efectuate, a rezultat că în perioada ianuarie-februarie 2024, persoanele cercetate ar fi deținut intermediat și comercializat direct cantități de cannabis și rezină de cannabis, drog de risc, către consumatori din județul Suceava.
În urma a 6 percheziții, forțele de ordine au confiscat aproximativ 2,3 kg de cannabis și rezină de cannabis, alături de obiecte relevante pentru traficul de droguri.vCei 5 suspecți au fost inițial reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii au solicitat arestarea preventivă pentru 3 dintre aceștia, în timp ce ceilalți 2 au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarm Județean Suceava și a fost rezultatul unei colaborări eficiente între autoritățile implicate. A mai transmis Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close