Știința Miroslava – Bucovina Rădăuți: 3-0

Divizionara a treia de fotbal Bucovina Rădăuți a înregistrat miercuri a doua înfrângere în meciurile de pregătire din această iarnă. Rădăuțenii au pierdut amicalul disputat pe terenul colegei de serie Știința Miroslava cu scorul de 3-0.

Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți s-au întâlnit miercuri într-un meci de pregătire pe terenul din Uricani. Gazdele au deschis scorul în minutul 54 prin Nemțeanu. Formația antrenată de Tibor Selimeș și-a dublat avantajul după 10 minute prin Corobuță. Scorul final, 3 la 0, a fost stabilit în minutul 73, când Mihăeș a transformat cu capul o centrare trimisă din corner de Corobuță. Bucovina Rădăuți a mai înregistrat în această iarnă patru victorii, 3 la 1 și 5 la 3 cu LPS Suceava, 2 la 1 cu Juniorul Salcea și 2 la 0 cu Șoimii Gura Humorului, un egal, 2 la 2 cu Șomuz Fălticeni și o înfrângere, 0 la 1 cu CSM Deva, în precedentele jocuri amicale. În continuarea programului de pregătire, echipa antrenată de Ovidiu Murariu va întâlni Șomuz Fălticeni pe 24 februarie și Bradul Putna pe 2 martie.
Aflată pe locul 3 în clasamentul seriei 1, Bucovina Rădăuți va relua campionatul Ligia 3-a de 9 martie, cu un meci pe teren propriu împotriva celor de la Aerostar Bacău.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close