Un sucevean a dat de 53 de ori proba teoretică pentru permisul auto

Un bărbat din județul Suceava a susținut de 53 de ori proba teoretică a examenului pentru permis până a reușit să o promoveze. Ulterior a picat de trei ori proba practică și la alte trei programări pentru susținerea examenului nu s-a prezentat. Pentru că mulți candidați vin la examenele pentru permis complet nepregătiți, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, vrea să aibă întâlniri în teren cu reprezentanții școlilor de șoferi pentru a identifica soluții.

Un bărbat din județul Suceava a dat de 53 de ori proba teoretică a examenului pentru permisul auto până când a reușit să o promoveze.
Ulterior a picat de 3 ori proba practică, iar la alte 3 programări pentru susținerea examenului nu s-a mai prezentat. Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat că sunt numeroase persoane care vin la examenele pentru permis complet nepregătite.

Timpii de așteptare pentru susținerea examenului auto s-au redus în comparație cu anii anteriori, ca urmare a rezolvării problemei deficitului. Așa că, în perioada următoare, vom avea o sănătate de personal, precum și a implementării altor măsuri de eficientizare organizatorică în cadrul Serviciului Public de Permise și Înmatriculări Auto Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close