HC Buzău – CSU Suceava: 31-31

CSU Suceava a încheiat la egalitate meciul disputat duminică pe terenul echipei HC Buzău, scor 31-31. În urma acestui rezultat, handbaliștii antrenați de Bogdan Șoldănescu au urcat pe locul 7 în Liga Zimbrilor.

CSU Suceava a urcat pe locul 7 în Liga Națională de Handbal Masculin. Echipa antrenată de Bogdan Șoldănescu a remizat duminică seară pe terenul celor de la HC Buzău. Scor 31 la 31, la pauză 17 la 18.

“Din păcate, nu știu cine a ieșit mulțumit după rezultatul ăsta. Noi, într-o oarecare măsură, suntem mulțumiți prin prisma rezultatelor din anii anteriori, dar suntem conștienți că puteam să și câștigăm. Am făcut un meci bun, puteam să și câștigăm în fața tuturor celor care susțină echipa noastră. Eu sunt cel care trebuie să-mi asumă acest egal.
Puteam să gestionez mai bine în urmă 20 secunde. Efectiv, nu mi-am dat seama cât timp în joc mai este și acolo am dat șansa lor să se ducă golul câștigător în urmă 20 secunde, dar băieții m-au ajutat în apărare și am reușit să scoatem acest egal. Sunt sigur că și ei puteau să câștige, nu le iau cu nimic de merit. Pentru că au echipă extrem de bună și cu jucătorul foarte valoros, au făcut meciuri constant bune în campionatul ăsta, chiar dacă până în clasament nu relevă calitatea lotului, din punctul meu de vedere.
Am trăit intens această partidă, nu știu dacă puteam mai mult, poate am greșit în anumite situații cheie ale meciului, am greșit, poate, metodism, dar am greșit în anumite situații cheie ale meciului, am greșit, poate, metodism, dar am greșit, poate, metodism,
Au făcut același lucru, cred că până la urmă rezultatul de pe tabelă este unul echitabil. Nu știu dacă ne ajută nici pe noi, nici pe ei, dar ăsta e sportul. Până la urmă, duminica pierzi sau câștigi, luni trebuie să fii din nou la muncă și să vezi de următorul meci.”

În cadrul etapei a 19-a s-au mai înregistrat următoarele rezultate. Dinamo București, Politehnica Timișoara, 40 la 19-an. CSM București, Steaua București, 34 la 26-an. CSM Constanța, Minaur Baia Mare, 33 la 28-an. CSM Vaslui, CSM Focșani, 19 la 19. Și Potaisa Turda, CSM Bacău, 39 la 33. În etapa următoare, care va avea loc peste 3 săptămâni, CSU Suceava va primi vizita ultimei clasate. CSM Sighișoara.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close