Suceava: două accidente rutiere, la un interval de doar câteva ore

Traficul rutier de pe principala arteră de circulație a municipiului Suceava a fost dat peste cap din cauza unui accident rutier care s-a produs pe Calea Unirii, în zona Grupului Școlar nr. 2. Unul dintre șoferii implicați în tamponarea dintre două mașini a arătat că asfaltul era foarte alunecos. O altă tamponare s-a produ pe E 85, la ieșire din Suceava spre Rădăuți.

Primul eveniment rutier s-a produs în dimineața zilei de luni, în jurul orei 8.30, la ieșire din Suceava spre Rădăuți.
Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital după ciocnirea violentă a două mașini. La fața locului au intervenit lucrătorii de la Inspectoratul Județean pentru situații de urgență.
Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele exacte ale producerii evenimentului rutier. Traficul rutier pe E85 a fost îngreunat din cauza accidentului.
Câteva ore mai târziu, alarma s-a dat în municipiul Suceava pe calea Unirii, în zona grupului școlar numărul 2. Alte două mașini s-au ciocnit, însă de această dată persoanele implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre șoferi, dar și martori ai accidentului, au arătat că asfaltul era foarte alunecos, ceea ce ar fi favorizat producerea tamponării. Polițiștii spun însă că accidentul a fost cauzat de neadaptarea la condițiile de mers.
În ultimele luni, pe calea Unirii s-au produs mai multe accidente de circulație. Polițiștii spun că evenimentele rutiere sunt cauzate de viteza excesivă și neatenția la volan. Șoferii reclamă însă că noul covor asfaltic, turnat anul trecut, devine neobișnuit de alunecos în condiții de umiditate ușoară și temperaturi pozitive.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close