Bucovina Rădăuți a încheiat amicalele

Bucovina Rădăuți a încheiat seria amicalelor cu două meciuri disputate pe teren propriu. Echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat cu Juniorul Suceava, scor 1-1, și a învins Bradul Putna cu 5-1.

Bucovina Rădăuţi a încheiat seria amicalelor cu două meciuri disputate sâmbătă pe teren propriu. Rădăuţenii au remizat scor 1-1 în compania celor de la juniorul Suceava, într-un meci în care au marcat Andrei Pintilei şi respectiv Robert Ciornei. Rădăuţenii au învins apoi Bradul Putna cu 5-1 prin reuşitele semnată de Robert Ciobanu, două, Georgica Hopulele, Iosif Nedvai şi Andrei Alexandru.
În precedentele amicale, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a înregistrat 6 victorii, 3-1 şi 5-3 cu LPS Suceava, 2-1 cu juniorul Salcea, 2-0 cu Şoimii Gura Humorului, 2-0 cu Dream Team Ipoteşti, 8-0 cu Bradul Vama, un rezultat de egalitate, 2-2 cu Şomuz Fălticeni şi două înfrângeri, 0-1 cu CSM Deva şi 0-3 cu Ştiinţa Miroslava.
Ajunsă pe locul 2 în clasamentul seriei 1 a Ligii a 3-a după depunctarea Forestei, Bucovina Rădăuţi va relua campionatul cu un meci pe teren propriu în faţa celor de la Aerostar Bacău, sâmbătă 9 martie de la ora 15. Zice.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close