Parlamentarii PSD, despre ”racolarea” primarilor

Parlamentarii PSD de Suceava îl acuză pe Gheorghe Flutur de ipocrizie și demagogie când, în cadrul unei ședințe private a conducerii PNL de unde înregistrarea audio s-a scurs în spațiul public, a cerut ca tema ”racolării” de primari să fie discutată în Coaliție. Acuzațiile au fost făcute după ce în urmă cu patru ani nouă primari PSD au fost atrași la PNL în județul Sucea-va.

Parlamentarii PSD de Suceava îl acuză pe prim-vicepreședintele PNL la nivel național, Gheorghe Flutur, de ipocrizie și demagogie.
Domnia sa spune că trebuie să discutăm în coaliție problema racolării de primari, dar uită că în 2020 chiar el a racolat, fără nicio jenă, numai puțin de 9 primari PSD, ca să nu mai discutăm de cei de la alte partide. Iar gurile rele spun că a reușit această performanță, nu neapărat cu vorba bună, ci apelând la diverse tertipuri care nu fac cinste unui om politic.
De asemenea, inclusiv în momentul de față, PNL Suceava și-a înregimentat politic în vederea alegerilor locale din iunie, primari în funcție de la USR, Pro România și chiar independenți. Se arată în comunicatul semnat de parlamentarii PSD Suceava. În ceea ce privește strategia social-democraților, aceștia au transmis că practicile de care îl acuză pe Gheorghe Flutur sunt străine de ei. Noi știm că așa ceva nu se cuvine, de aceea nici nu vom încerca să racolăm primari pentru partidul nostru. La noi încă funcționează. La noi încă funcționează discernământul și spiritul democratic, nu amenințările sau șantajul.
Dacă vrea cineva să vină la noi în partid, este liber să o facă. Dacă vrea să plece, este liber să plece. Nu constrângem pe nimeni cu nimic. În schimb, dumnealui, în ciuda declarațiilor, chiar zilele acestea a trimis interpuși prin curtea noastră, încercând să convingă primarii noștri să vină în barca PNL-ului. Numai că oamenii noștri sunt conștienți că barca PNL-ului se scufundă și că fără PSD ar obține cel mult locul 3 la alegerile care urmează. Au concluzionat parlamentarii PSD de Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close