Foresta Suceava s-a retras din Liga a 3-a

Cel puțin până la vară, municipiul Suceava nu va mai fi reprezentat în fotbalul profesionist din România. Foresta Suceava și-a anunțat oficial retragerea din campionatul Ligii a 3-a.

Din cauza problemelor financiare, Foresta Suceava și-a pierdut în această iarnă jucătorii, antrenorii și a fost depunctată de Federația Română de Fotbal cu 6 puncte din cauza neachitării salariului lunar de 10.000 de lei către fostul său antrenor Ionut Moșteanu. La data de 6 martie avea termen să facă dovada plății către Moșteanu, altfel va primi o nouă penalizare cu 2 puncte.
Gruparea din Areni ar fi trebuit să joace sâmbătă de la ora 15 acasă cu FC Bacău, în etapa a 16-a prima programată în acest an în Liga 3-a.
Pe site-ul Federației Române de Fotbal, meciul apare ca fiind anulat, ceea ce înseamnă că Foresta a transmis forului de conducere al fotbalului românesc că se retrage din campionat. Galben-verzii vor pierde cu 0 la 3 toate jocurile din retur, adică cele pe care urmau să le dispute cu FC Bacău, CSM Bacău și Aerostar Bacău. Foresta este a doua echipă retrasă din seria întâi după Viitorul Darabani.
În aceste condiții, din această serie nu va mai retrograda nimeni la finalul ediției 2023-2024.
Județul Suceava rămâne reprezentat în sezonul de primăvară al Ligii A 3-a de Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close