Opt universitari, la loturile de tineret și cadeți

Opt tineri handbaliști de la CSU Suceava au fost convocați la loturile naționale ale României pentru stagiile de pregătire centralizată din luna martie. Șase dintre ei au fost chemați la reprezentativa de tineret și doi la cea de cadeți.

Echipa națională de handball tineret a României continuă pregătirile pentru campionatul european de tineret, care se va desfășura în luna iulie la Celje, în Slovenia.
Selecționata condusă de Adrian Petre are programat un stagiu de pregătire centralizată cu meciuri amicale în perioada 10-17 martie. Din lotul României fac parte șase jucători legitimați la CSU Suceava. Este vorba despre portarul Dragoș Podovei, extrema dreapta Sorin Grigore, interul dreapta Codrin Radu, centrul Bogdan Niculae, extrema stânga Cătălin Zarițchi și pivotul Alexandru Focșăneanu.
Reprezentativa de tineret a țării noastre și-a aflat joi adversarele de la campionatul european de tineret, tricolorii au fost repartizați în grupa D, împreună cu Ungaria, Norvegia și Cehia.
Portarul Adrian Mircea și centrul Ianis Chiruț rămân piese de bază în echipa națională de cadeți ai României. Cei doi handbaliști pregătiți de Ioan Tcaciuc la CSU Suceava au fost convocați de selecționerul Ionut Tița, la lotul național pentru acțiunea programată în perioada 10-16 martie. Stagiul de pregătire centralizată va începe la Timișoara și se va finaliza cu jocurile bilaterale din Ungaria.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close